Om Os

FynBo Mæglerne er Nordfyns frie og uafhængige ejendomsmæglerfirma. Vi er lokalt forankret i den Nordfynske verden - og har gennem mange år fået nøgler til at skifte hænder.

Vi har et den viden og kendskab der skal til, uanset om det er en villa, rækkehus, andelsbolig, sommerhus eller et landejendom.

Et boligsalg er for os et samarbejde mellem dig og os. Det handler om samspil og fælles interesse for at få solgt din ejendom. Du har et uvurderligt kendskab til ejendommen - vi kender boligmarkedet. Sammen finder vi en vej til det bedste salg af din ejendom.

FynBo Mæglerne har selvfølgelig "Solgt eller gratis", men vi vil gøre meget for at sælge, for "gratis" kommer ingen til gode. "Solgt eller gratis" dækker dog ikke udgifter til Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn.

Vi ved at det er en stor beslutning at sætte sit hjem til salg. Derfor er det vigtigt, at du føler dig tryg ved at aflevere nøglerne til dit hjem til os. Vi er tæt på dig, fordi vi prioriterer det - og vi har altid tid til en snak og en kop kaffe.

Vi samarbejder med en professionel fotograf - mulighed for dronefotos - som skyder din bolig fra de bedste vinkler.

Så kontakt os endelig for en gratis og uforpligtende vurdering af din ejendom.


Venlig hilsen


Jan Bendorf

Ejendomsmægler, MDE


”Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.”


lynsøg
kontakt
Østergade 14
5400 Bogense
 
Telefon:
+45
 536 536 32
E-mail:
CVR nummer:
35385991
 
 
Åbningstider:
Alle ugens dage
Efter aftale
Jan Bendorf: 536 536 32